Jandarmii au verificat o mașină ce staționa pe șoseaua dezafectată din spatele cimitirului Pacea. Ce au găsit în portbagaj

masina jandarmiUn autovehicul staționat în seara zilei de 17 februarie, pe șoseaua dezafectată din spatele cimitirului Pacea, a atras atenția unui echipaj de jandarmi aflat în executarea unei misiuni de menținere a ordinii și siguranței publice în municipiul Botoșani.

Comportamentul celor doi tineri aflați în autovehicul, un bărbat și o femeie, a dat de bănuit oamenilor legii, care au procedat la efectuarea controlului corporal și al autovehiculului.  Dacă asupra celor doi nu s-a găsit nimic în neregulă, deschiderea portbagajului le-a dat prilejul jandarmilor să observe trei saci de plastic, în care se aflau nu mai puțin de 845 de pachete de țigări de proveniență extracomunitară, așa cum a reieșit la numărarea făcută ulterior.

like facebookȚigările din autovehiculul aflat în proprietatea tinerei aveau ca destinație, după cum reiese din declarația acesteia, consumul propriu, fiind achiziționate ceva mai devreme la prețul de 7,5 lei pachetul de la o persoană necunoscută, la intrarea în municipiul Suceava.  Cel de-al doilea ocupant al mașinii a recunoscut că țigările au fost cumpărate atât pentru consum propriu, cât și pentru comercializare.

pachete tigariGhinionul lor s-a dovedit a fi defectarea autoturismului, fiind forțați de împrejurări să parcheze în locul în care au fost depistați de lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată de jandarmi în vederea confiscării și predată polițiștilor din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu actele de sezare ale organelor de urmărire penală întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, lucrătorii de poliție luând și măsura de indisponibilizare a autoturismului la sediul I.P.J.Botoșani, în vederea continuării cercetărilor, potrivit unui comunicat al IJJ Botoșani.

One thought on “Jandarmii au verificat o mașină ce staționa pe șoseaua dezafectată din spatele cimitirului Pacea. Ce au găsit în portbagaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *