Calendarul privind concursul pentru gradațiile de merit a fost modificat. Când va fi publicată lista cu beneficiarii

iuliana-nacuCalendarul pentru organizarea concursului privind acordarea gradațiilor de merit s-a modificat anul acesta, Criteriile și grilele pentru gradațiile de merit trebuiau afișate săptămâna trecută, lucru care se va întâmpla abia în perioada 27-31 martie. Rezultatele finale vor fi cunoscute abia în luna iulie, respectiv 7 iulie, și nu în luna mai, așa cum era în anii anteriori.

like facebook”Această modificare a survenit deoarece contractul colectiv de muncă semnat la nivel de sector de activitate în luna decembrie cu ministrul de atunci a dispărut de la minister. Atunci, nu avem un regulament de funcționare a comisiilor paritate. În acest context, s-a cerut de către cele două federații noului ministru o anchetă internă care să depisteze persoanele vinovate. Calendarul s-a decalat și nu este în beneficiul cadrelor didactice, pentru că prindem o perioadă plină de examene”, a spus Iuliana Nacu, liderul Sindicatului Învățământului Preuniversitsar Botoșani.

Contractul colectiv de muncă nu poate fi negociat până după publicarea în Monitorul Oficial  a legii bugetului de stat, fapt pentru care se va decala termenul de depunere a dosarelor pentru aceste gradații de merit cu 30 sau 45 de zile.

One thought on “Calendarul privind concursul pentru gradațiile de merit a fost modificat. Când va fi publicată lista cu beneficiarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *