Noi demisii în rândul directorilor de școli din Botoșani. Vezi noii directori!

directori scoliContinuă demisiile în rândul directorilor de școli numiți la sfârșitul anului trecut. Încă șapte directori au renunțat la funcții, Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean numind vineri, prin detașare, alți profesori la conducerea școlilor, majoritatea celor numiți fiind foști directori.

like facebookAstfel, la Școala ”Elena Rareș” din Botoșani a fost numit director adjunct Merticaru Artemiza, la Școala Blândești a fost numit director Hanghicel Cătălin, iar la Școala Bălușeni Maftei Alina.

De asemenea, la Școala Rădăuți-Prut noul director este Mirela Luchian, la Școala Dângeni-Georgeta Drobotă, la Liceul Tehnologic Todireni-Mihai Ileana iar la Școala Adășeni- Matei Camelia.

Propunerile au fost făcute de consiliile profesorale din școli, iar  numirile s-au făcut cu 20 februarie.

 

One thought on “Noi demisii în rândul directorilor de școli din Botoșani. Vezi noii directori!

  1. Din cele 35 de posturi de directori si 20 directori adjuncți neocupate prin concurs si ocupate in 9 ianuarie prin numire au fost demiși 5 in 18 ianuarie, 5 in 6 februarie, 7 in 20 februarie la care se adauga 1 director adjunct. Locul lor a fost luat de fostii directori, care nu au nimic comun cu concursul dar erau slugile PSD-ului. Mai sunt 18 directori si 19 directori adjuncti din cei noi, oare îi apuca 1 aprilie? Curios este ca toti isi dau demisie. MARE MINUNE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *