FOTO Grav accident rutier pe E58. O persoană a murit, după ce a căzut cu mașina sub un pod

accident vw passat buda botosani7Grav accident rutier produs, duminică seară, pe drumul european E58, pe raza localității Buda. O persoană a murit, după ce mașina a căzut sub un pod.

Este vorba de Marian Petru Găureanu, de 25 de ani, din Bosînceni- Flămânzi, care se afla singur în mașină. El a fost găsit mort, fiind încarcerat.

like facebookSe pare că accidentul a fost produs pe fondul vitezei excesive. El mergea dinspre Botoșani spre Flămânzi la volanul unui VW Passat, iar în timp ce cobora valea de la Buda a pierdut controlul asupra volanului, a lovit un parapet, a ieșit de pe drum, a sărit peste albia pârâului Miletin și s-a răsturnat de mai multe ori.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță de terapie intensivă mobilă. De asemenea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani a intervenit cu un echipaj de descarcerare și unul de stingere a incendiilor.

„Conducătorul auto se afla la volanul unui autoturism VW Passat şi mergea dinspre Botoşani spre Flămânzi.  Nu adaptează viteza la un sector de drum cu limita maximă de 40 km/h şi indicator cu avertizare, drum cu denivelări, împrejurare în care pierde controlul volanului, părăseşte partea carosabilă şi intră în impact cu malul pârâului Miletin. În urma impactului conducătorul auto a decedat. Continuăm cercetările pentru stabilirea cu exactitate a celorlalte circumstanţe în care s-a întâmplat accidentul”, a declarat Andi Barbacaru, ofiţer în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere.

 

11 thoughts on “FOTO Grav accident rutier pe E58. O persoană a murit, după ce a căzut cu mașina sub un pod

  1. Drumuri cu denivelari????? Dar se vor mai reface vreodata????? Cu Dacia puteai circula cu 80 km/h, acum cu masini ultra computerizate la fel de fel de derapaje ne puneti restrictii de 50 ????

  2. degeaba sunt masini performante !!! la ce drumuri avem ne-ar trebui carute !!! RUSINE !!! cine se face responsabil de moartea acestui om ?? Vinovatii stau la birou si incaseaza salariul … RUSINE !!! La noi ca de obicei … mortu-i vinovat !!! PACAT!!!

  3. Cu drumurile noastre de tot rahatul si cu carosabilul inghetat pe care nu da nimeni cu nimic nici la ora asta…e tot polei pe jos putem sa murim si cu mama masinilor computerizate si cu 30 la ora… Tara asta de fapt e o bataie de joc imensa si imi este foarte rusine la anii mei(tanar fiind) ca traiesc in aceasta tara… Desigur tara fiind una foarte frumoasa dar cu atatea vanatai. Dumnezeu sa-l odihneasca!

    1. gg -> imi pare rau ca in 2017 exista oameni ca tine. Chiar sincer ma gandesc de ce existi, doar ca sa fii tu cineva sa te vada lumea ca vorbesti? Totul a fost din cauza poleiului de pe sosea , ca nu s-a dat cu nimic nici la ora 2 noaptea cand am plecat spre Bt, ca era sa ma duc in p..a intr-un sant cu 40 la ora in curbele din padurea Buda . Toata lumea coboara valea Buda cu cel putin 80 km/h, daca tu o cobori cu 40 eu ma urc in masina si ma izbesc in parau cum a facut baiatu asta. Multi debili exista pe lume, in ziua de azi important e sa te bagi in seama.

      1. Daca de la 80 pe ora zbori 250 de metri, eu mananc masina aia. Dumnezeu sa-l ierte, drumurile sunt intr-adevar proaste, dar soferul hotaraste cum circula. Daca tu spui ca era polei la ora 2, nu inseamna ca si la 10 era. Asta una. Apoi, soferul hotaraste viteza. Nu e ca si cum era asfalt perfect drept si uscat si dintr-odata s-au facut gauri si polei si intuneric. Viteza ucide, copilasi. Unele greseli se fac doar o singura data. Iar voi, in loc sa invatati din greselile mortilor, ii scoateti de sfinti. Cam nasol. PS: sper ca nu era baut,ca se duce naibii tot rationamentul tau cu ”numai drumul e de vina”.

        1. Nu am scos eu inger pe nimeni nenea. Eu am venit de la Botosani chair inaintea accidentului cu 10 minute. Daca stii sa citesti am spus ca nu s-a dat cu nimic nici la ora 2 noaptea si cum vad ca esti plin de logica spune-mi ce intelegi prin „NICI”. Eu am ajuns la Flamanzi inaintea accidentului si am virat pe o straduta secundara iar in momentul cand am pus frana mai apasata m-am dus la vale. Nu pot sa-l scot eu vinovat sau nevinovat, eu doar l-am cunoscut si am mers cu el cu masina aia si stiu cum era el si cum conducea. A zburat 220 de metri dupa cum spune politia si nu 232131. Exista o diferenta intre a zburat si urme de frana de 220 de metri.Ai sesizat diferenta? Nu ma apuc sa fac fizica cu matale ca ti-as explica prin simulare si verificare care a fost distanta franarii si distanta zborului pana la impactul cu solul. Eu nu-l scot nici vinovat nici nevinovat : motivul a fost pur si simplu gheata de pe carosabil pe care am avut onoarea sa o simt aseara. Conducatorul avea o viteza in jurul a 115-120 km/h iar in momentul in care a pus frana in apropierea podului pentru a reduce viteza a alunecat si a pierdut controlul volanului,s-a izbit de parapet si de acolo masina a sarit pe camp,avand nenorocul sa sara fix in „garla”. La orice ora,97% din vehiculele care coboara valea aia au peste 100 km/h. Si in plus de asta e o vale cu denivelarile de care zice nenea politaiul care sunt de fapt niste gropi in asfalt in care poti face o baie daca vrei,asa ca exista extrem de multe variante de a muri pe soselele din romanica(cu r mic). Daca esti extrem de interesat de criminalistica,la fel ca mine iti las un mesaj cu numarul meu sa facem niste simulari ale accidentului la diferite viteze,daca nu te depaseste.Daca te depaseste…ramai doar la banala ta explicatie alcoolul+viteza=moarte pe care o auzi pe marginea santului. Si acum mai pe limba tuturor:Iesiti dracului din prostia asta si incultura asta in care traiesc,depasiti-va dracului limitele alea de 1%.Asta am spus nu datorita faptului ca ti-ai spus parerea aici pentru ca e dreptul tau,ci datorita faptului ca ai avut un bilet de la Dumnezeu in care ti-a spus cum a fost si vii sa ni-l impartasesti si noua,iar eu tin cu minciuna. Nu stiu daca exista o infinitate de moduri de a muri,dar tinde la infinit numarul ala.

          1. Fiecare copil care moare in accidente provocate de el are cate un amic, prieten,cunostinta care ii ia apararea. Esti implicat emotional, nu se poate discuta rezonabil cu tine. Condoleante familiei. Si drum bun celorlalti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *