Record absolut de viteză pentru un botoșănean! A fost prins de radar de patru ori într-o zi

radar politie rutiera, botosaniUn botoșănean pare a fi recordmanul absolut de viteză pentru un drum național. Acesta a fost prins conducând cu nu mai puțin de 215 km/h.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au depistat un bărbat, de 43 de ani, din localitatea Dorohoi, care conducea cu viteză excesivă.

Astfel, acesta a fost înregistrat de aparatul radar, pe drumul național D.N. 2, în județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 126 km/h, în localitatea Horia, cu 126 km/h, în afara localității Horia, cu 215 km/h, în afara localității Secuienii Noi și cu viteza de 130 km/h, în localitatea Secuienii Noi.

like facebookBotoșăneanul a fost sancţionat contravenţional, pentru fiecare abatere în parte cu amendă în valoare de câte 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, la fiecare abatere, pentru 90 de zile, adică pentru un an.

3 thoughts on “Record absolut de viteză pentru un botoșănean! A fost prins de radar de patru ori într-o zi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *