A pus câinele într-un sac și l-a aruncat în mijlocul unui drum național. Recompensă pentru cel care oferă informații despre făptaș

caine abandonat pe drumUn botoșănean a stârnit indignare printr-un gest de o crumime uriașă. El a pus câinele într-un sac și l-a aruncat în mijlocul unui drum națională. S-a întâmplat, sâmbătă, pe drumul național care leagă Botoșaniul de Dorohoi, între localitățile Saucenița și Văculești.

Imaginile au fost postate pe Facebook și au strâns zeci de comentarii.

like facebookEste foarte trist că există astfel de persoane că oameni nu ar pot numi, fără inimă ,caracter și conștiința ,îmi este greu sa cred că cineva ar fi în stare să facă așa ceva chiar îmi este greu,dar cu toate astea s-a intamplat.pacat bietul catelus ce vina are nu-l vrei lasă l liber dar nu il omori”, scrie unul dintre cititori.

Administratorul grupului Radar Oficial Botoșani anunță chiar că va pune la bătaie o recomensă pentru identificarea autorului gestului, astfel încât acesta să fie tras la răspundere.

„Pun la bătaie o suma recompensa dacă îmi spune cineva autorul. Astfel de oameni nu trebuie sa fie numiți oameni și nici sa le zicem animale ca jignim animalele”, susține Victor Gavriluță.

Un alt iubitor de animale, Liviu Hascu, a anunțat că oferă recompensă de 300 de euro pentru găsirea persoanei care a aruncat sacul în care se afla câinele.

5 thoughts on “A pus câinele într-un sac și l-a aruncat în mijlocul unui drum național. Recompensă pentru cel care oferă informații despre făptaș

  1. cu parere de rau dar , vreau sa spun ca la noi in jud.Botosani sunt peste tot astfel de persoane si observ ca nu se iau masuri. avem o tara plina de oameni corupti si criminali , legi de rahat si niste nenorociti care habar nu au nici macar sa se semneze dar , se cred smecheri .

  2. De ce sa ne mire ….. cunosc persoana in momentul cind trece pe linga un caine, cu stapin, pune mana pe piatra si arunca in el.

  3. Roata se invarte asa ca intr-o zi, o sa-l puna pe el cineva intr-un sac si o sa-l arunce in mijlocul drumului. Nimic nu ramane rasplatit, ca sa zic asa………..Poate nici nu-i nevoie de sac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *