Reprezentanţii Uvertura Mall vor o chirie mai mică şi au dat Consiliul Local în judecată. Vezi ce au decis judecătorii!

uvertura mall botosaniUvertura Mall a dat în judecată Consiliul Local Botoşani în urmă cu aproape doi ani solicitând reducerea chiriei pe care o plătesc municipalităţii.

Practic, firma controlată de omul de afaceri Dănuț Prisecariu doreşte ca tariful stabilit la începutul contractului, 77,12 de lei mp/an să nu mai fie indexat.

like facebookDin noiembrie 2006 când a fost încheiat contractul de concesiune, chiria a fost majorată cu indicele de inflaţie ajungând până la 118,13 de lei mp/an.
Uvertura Mall cere judecătorilor să stabilească, de acum înainte, o chirie de 77,12 de lei şi să rămână pe toată durata contractului la acest cuantum. Reprezentanţii firmei motivează reducerea chriei prin contextul economic şi faptul că majorarea ei, cu inflaţia, ar duce la crearea unei situaţii dificile pentru complexul comercial.

Municipalitatea este, însă, de altă părere. Primăriua susține că majorarea taxei de concesiune este prevăzută în cauză contractul încheiat în 2007, care a fost asumat de ambele părţi.

Judecătoria Botoşani a respins acţiunea reprezentanţilor complexului comercial, însă sentinţa nu este definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *