Șeful de la Permise acuză condițiile precare din mașinile școlilor de șoferi: La unii instructori vomiți în mașină

danut ciubotaru mihai ghiorghi ciubotaru politia rutieraȘeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea a Vehiculelor, Dănuț Ciubotaru, a acuzat, vineri, într-o ședință care a avut loc la Prefectură, condițiile care le oferă mașinile ”școala”. Ciubotaru a spus că starea tehnică a mașinilor lasă de dorit și că autobuzele, în special, sunt neîncălzite.

like facebookAm un coleg care este în spital. A avut într-o zi patru D-uri și două tractoare, La categoria D, cu excepția unui autobuz, nu are niciunul încălzire. Minus 20 grade afară, în autobuz minus 19. Nu se poate examina în condițiile astea. Lipsă aviz, lipsă ITP. Avem o societate comercială care umblă tot timpul cu ITP falsificat. La unii dintre instructori vomiți în mașină și au aceeași candidați din zona lunii interlope”, a spus Ciubotaru.

Critici la adresa mașinilor ”Școala” a avut și un examinator auto. El le-a spus instructorilor auto că pe lângă componenta economică ar trebui să primeze la școlile de șoferi și componenta didactică.

Componenta didactică ar trebui să fie cel puțin la același nivel cu componenta economică. Cauciucuri, geamuri înghețate și confortul nostru de ce trebuie să îl punem pe ultimul loc? Toată ziua suntem la farmacie”, a spus reprezentantul Serviciului Permise.

 

 

4 thoughts on “Șeful de la Permise acuză condițiile precare din mașinile școlilor de șoferi: La unii instructori vomiți în mașină

  1. Saracii examinatori. Aproape plang de mila. Daca ar bea niste Helas le-ar trece greața si la propriu si la figurat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *