FOTO Circulație îngreunată în două intersecții din Botoșani, din cauza defectării semafoarelor

intersectie cu semafoare defecte- botosaniCirculația în două intersecții din municipiul Botoșani a fost îngreunată din cauza defectării semafoarelor. Este vorba de intersecțiile de dintre Calera Națională și strada Gării, dar și dintre Calea Națională și calea de acces în complexele comerciale Lidl și Kaufland.

Semafoarele din cele două intersecții aveau asigurată funcționarea printr-un echipament comun, însă, din cauza condițiilor meteo din ultima lună, acestea au cedat.

Direcția de Servicii Publice a Primăriei a scos la licitație achiziția pieselor defecte, însă procedura este de durată.

like facebookAvem acolo o problemă că atunci cân s-a făcut modernizarea Căii Naționale, în 2010- 2011, s-a interconectat un semafor care duce la Kaufland cu unul vechi care ducea spre strada Gării. Legătura între cele două semafoarte s-a făcut ulterior fără a fi compatibile ca și sisteme”, a spus directorul Eugen Țurcanu.

Până la achiziția pieselor și montarea lor, șoferii vor trebui să se ghideze după semnele de circulație clasice.

One thought on “FOTO Circulație îngreunată în două intersecții din Botoșani, din cauza defectării semafoarelor

  1. O alomeratie deosebita este in intersectia Onicescu – Varnav dimineata inainte de 8 am. Daca vii dinspre Calea Nationala si mergi spre CNME stai la coada fix din Calea Nationala. Totul se datoreaza politistilor locali care sunt in intersectia Onicescu-Varnav care nu dirijeaza corect. Ori aduceti un politist adevarat sa ii invete ori puneti un semafor. Este o intersectie intre 2 strazi una fiind cu sens unic. Nu este posibil. Lasati separatoarele de la Rai, unde betivii si vitezomanii se dau peste cap, trimiteti un radar mai des, e mai ieftin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *