Wizz Air va avea cinci curse pe săptămână de la Suceava spre Londra. Vezi de când!

avion WizzairWizz Air va avea cinci curse pe săptămână de la Suceava spre Londra, în loc de patru câte erau până acum. Potrivit unui comunicat al companiei, acest lucru va fi posibil începând cu luna iunie a acestui an, când compania va deschide la aeroportul Londra-Luton din Marea Britanie cea de-a 28-a bază și va aloca o nouă aeronavă Airbus A320.

Wizz Air a început să opereze pe acest aeroport încă de acum 12 ani, iar baza ce se va deschide va fi, de altfel, prima a companiei în Marea Britanie.

„Stabilirea bazei aici va consolida prezenţa operaţională a Wizz Air pe Londra Luton unde este deja al doilea cel mai mare transportator şi va creşte numărul rutelor deservite de la acest aeroport la 42”, susțin reprezentanții companiei.

Astfel, o dată cu alocarea noii aeronave, Suceava va avea cinci zboruri pe săptămână, Constanţa patru, iar de la Iaşi se  vor opera zboruri zilnice.

Totodată, vor fi inaugurate trei noi rute de la Londra- Luton la Tel Aviv în Israel, Pristina, capitala statului Kosovo şi Kutaisi în Georgia.

One thought on “Wizz Air va avea cinci curse pe săptămână de la Suceava spre Londra. Vezi de când!

  1. Daca intarize avionul tau mai mult de 3 ore apeleaza la Flight Refund care va ajuta sa primiti despagubire pana la 600 de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *