FOTO Delegație din Republica Moldova la Consiliul Județean. Vezi motivul!

costica macaleti Vasile Grădinaru Joi, 16 februarie, reprezentanții Consiliul Județean Botoșani şi ai raionului Drochia (Republica Moldova) au participat la o întâlnire care a avut ca scop dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor de prietenie şi colaborare între autoritățile administrației publice locale din cele două state.

La discuții a fost prezent președintele CJ, Costică Macaleți și Vasile Grădinaru – președintele raionului Drochia, Petre Ababei.

Programul zilei a debutat cu sosirea delegaţiei raionului Drochia la sediul Palatului Administrativ Botoşani şi a continuat cu un seminar de lucru privind proiectele  transfrontaliere desfășurat la Sala Polivalentă a Muzeului de Istorie.

În cadrul seminarului au participat mai multe  instituţii de cultură din judeţ și a  fost semnat protocolul de colaborare transfrontalieră dintre Muzeul Judeţean Botoşani și raionul Drochia. Ulterior, delegația străină a vizitat Muzeul de Istorie şi Etnografie din municipiul Botoşani.

cj drochiaInstituția noastră își propune crearea unui cadru propice facilitării relațiilor de colaborare între autoritățile administrației publice locale din cele două state și vizează dezvoltarea acestora în toate domeniile. Protocolul semnat astăzi vizează dezvoltarea colaborării în domeniul culturii și artei, propunându-ne ca acesta să se transpună, pe viitor, în proiecte viabile”, a declarat președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți.

 

One thought on “FOTO Delegație din Republica Moldova la Consiliul Județean. Vezi motivul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *