Cozi la obținerea permisului auto. Ce măsură se are în vedere

inghesuiala la permiseReprezentanții Instituției Prefectului, ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule, dar și reprezentanții școlilor de șoferi se vor întâlni, vineri, pentru a căuta soluții în ceea ce privește decongestionarea aglomeraţiilor apărute la obținerea permisului de conducere. Prefectul Dan Nechifor a declarat că cererile pentru obținerea permisului auto sunt tot mai multe și spune că una din soluții ar fi aceea ca examinările să se facă pe parcursul a trei zile și nu două zile cum se face în momentul de față.

Căutăm să găsim soluții pentru decongestionarea situației în ceea ce privește examenele la sală și traseu. Avem cea mai mare afluență de public. Teoretic ar trebui să facem examinare de minim trei ori pe săptămână, însă această examinare depinde de numărul de examinatori pe care îi are serviciul. Teoretic ar fi posibil, dar după angajarea celor doi agenți din sursă externă. Sunt mai multe solicitări în această perioadă”, a spus prefectul

Programările la obținerea permisului auto se întind pe o lună.

 

One thought on “Cozi la obținerea permisului auto. Ce măsură se are în vedere

  1. daca cei care solicita inlocuirea permisului expirat ar fi directionati la un alt ghiseu spre exemplu evidenta populatiei la mall ar ramane doar cei pentru examinare si obtineresi ar avea timp mai mult.e foarte usor trebuie doar sa ai cap ca e acelasi serviciu subordonat prefectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *