Reduceri la deschiderea magazinului Castilio de pe 20 februarie. Vezi ofertele!

castilioPe 20 februarie, începând de la ora 08:00, Castilio va inaugura magazinul din Bulevardul Mihai Eminescu, nr.95, de lângă Şcoala 10. Reprofilarea magazinului Castilio, din obiecte sanitare într-o gamă variată de produse, de la varuri lavabile albe şi colorate, vopsele şi lacuri, scule şi accesorii de zugrăvit la galerii de lemn şi metal, şine de plastic şi autocolante va fi marcată de o campanie specială de reduceri.

Cei care trec pragul magazinului Castilio din Bulevardul Mihai Eminescu, nr.95 începând de luni, 20 februarie până pe 6 martie, se vor bucura de foarte multe reduceri, printre care enumerăm: vopseaua pentru interior şi exterior Savana Satin Rost 0,75 L la doar 9,9 lei, 20% reducere la toată gama de varuri lavabile colorate, vopsele şi lacuri, scule şi accesorii de zugrăvit, galerii de lemn şi metal, şine de plastic, autocolante şi multe alte oferte pe care le veţi descoperi la faţa locului.

like facebookNoul magazin va oferi şi serviciul de mixare vopsele. În maxim 5 minute,  clienţii vor putea obţine culoare dorită pe baza sistemului de nuanţare computerizată Deutek, Savana, Kober şi Apla.

De luni, 20 februarie , cumpărătorii vor avea posibilitatea de a beneficia de produse de calitate şi de economii substanţiale.

 

One thought on “Reduceri la deschiderea magazinului Castilio de pe 20 februarie. Vezi ofertele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *