Patru incendii în numai o oră. 38 de pompieri și voluntari au intervenit

incendiu-acoperisPatru familii din Flămânzi, Tudora, Săveni și Suharău, au fost păgubite de foc de cca. 6.000 lei. La atât se ridică valoarea bunurilor distruse în urma unor incendii care s-au produs în locuinţele lor, în ziua de 14 februarie, într-un interval de o oră.

like facebookLa Flămânzi, incendiul a fost generat de un coș de fum deteriorat, iar la Tudora, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibile. La Săveni, a ars funinginea, în timp ce la Suharău, incendiul a izbucnit din cauza unui mijloc de încălzire nesupravegheat.

Pentru stingerea celor patru incendii şi înlăturarea efectelor au intervenit, în total, 38 de pompieri militari şi voluntari,  elevi de la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești, aflați în practică la ISU Botoșani, dar şi cetăţeni.

S-au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de cca. 320.000 lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani recomandă populaţiei judeţului să respecte, atât acasă, cât şi la locul de muncă, normele generale de prevenire a situaţiilor de urgenţă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti şi bunuri materiale.

One thought on “Patru incendii în numai o oră. 38 de pompieri și voluntari au intervenit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *