UPDATE Drumuri judeţene închise circulaţiei. Află zonele în care este recomandat să nu ajungi!

autofreza deszapezire BotosaniStarea drumurilor din Botoşani continuă să fie proastă, din cauza vântului care spulberă zăpada. Câteva drumuri judeţene sunt blocate pe anumite sectoare, de zăpada viscolită.

ora 18.00 Toate drumurile județene sunt deschise circulației. Pe unele porțiuni circulația este îngreunată din cauza viscolului. Utilajele de deszăpezire acționează pentru lărgirea căilor de circulație.

ora 16.00 Drumul judeţean Mileanca- Havârna- Dumeni a fost redeschis circulației, însă traficul se desfășoară în condiții de iarnă. Drumarii lucrează cu autofrezele și autogrederele la lățirea lui.

În schimb, drumului Rediu- limită cu județul Iași este închis circulației.

ora 14.00 Circulaţia este întreruptă pe drumul judeţean Mileanca- Havârna- Dumeni. Drumarii susţin că zăpada viscolită este întărită pe partea carosabilă, iar acţiunea de deszăpezire se desfăşoară mai greu. Autofrezele acţionează pe acest traseu atât dinspre Dumeni, cât şi dinspre Havârna.

Mai multe maşini sunt blocate în zăpadă.

De asemenea, circulaţia este îngreunată pe Mileanca- Coţuşca şi Hăneşti- Dângeni.

ora 8.40 Şoferii sunt sfătuiţi să evite să circule pe următoarele segmente de drum: Mileanca- Coţuşca, Rediu- Limită judeţul Iaşi, Hăneşti- Dângeni.

like facebookDe asemenea, se circulă cu foarte mare dificultate pe drumul Lozna- Talpa.

Drumarii anunţă că intervin cu autofrezele pentru deszăpezire, însă susţin că vântul este atât de puternic încât riscul de reînzăpezire este foarte mare.

One thought on “UPDATE Drumuri judeţene închise circulaţiei. Află zonele în care este recomandat să nu ajungi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *