Castilio lichidează toate stocurile de produse dintr- unul din magazinele sale

Deschidere magazin Castilio BotosaniCastilio va inaugura luni, 20 februarie, începând de la ora 08.00 un magazin mult mai mare în Bulevardul Mihai Eminescu, nr.95 (lângă Şcoala 10), care îl va înlocui pe cel de obiecte sanitare.

Castilio va marca deschiderea magazinului din Bulevardul Mihai Eminescu, nr.95, cu promoţii  la gamele de produse expuse. Ca element de noutate, se doreşte prelungirea acestora cu până la două săptămâni pentru ca toţi clienţii care îi trec pragul să beneficieze de aceste oferte, dar acest lucru este posibil doar în limita stocurilor disponibile.

Noul magazin va avea o suprafaţă mult mai mare de expunere, un ambient primitor și raioane intuitiv organizate. Printre gamele de produse care vor fi prezente la raft, enumerăm: varuri lavabile şi tencuieli decorative albe şi colorate de la producători de renume, vopsele, produse de curăţare şi îngrijire, spume şi silicoane, finisaje decorative San Marco pentru interior care creează un aspect metalizat suprafeţelor, galerii de lemn şi metal, autocolante, şine de plastic şi multe alte produse.

Până la data deschiderii, Castilio vă aşteaptă să vă bucuraţi de reducerile  record  care ajung şi până la 67% la toate obiectele sanitare expuse în magazinul din Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 95 (de lângă Şcoala 10).

One thought on “Castilio lichidează toate stocurile de produse dintr- unul din magazinele sale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *