Concursuri pentru funcțiile de vameș la Stânca și Rădăuți Prut, contestate de candidați

Vama Stanca -Costesti
Vama Stanca -Costesti

Mai multi candidati la concursul pentru ocuparea functiilor de vamesi la punctele de lucru Albita, Dornesti, Radauti – Prut, Siret, Stanca – Costesti au ramas cu ochii in soare dupa ce Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) nu a facut numirile pe post, chiar daca acestea au fost castigate prin concurs. Daca concursul de recrutare a fost finalizat pe data de 6 octombrie 2016, nici o autoritate nu a reusit sa ofere explicatii candidatilor care au castigat procedura de la Finante.

„Noi am facut plangere peste tot. Avem si proces pe rol. Nu am primit nici un raspuns. Multi dintre candidatii care au castigat concursurile s-au dus in privat. Putini au mai ramas, care au participat la concursurile pentru alte posturi”, a declarat unul dintre candidatii pagubiti. Initial, plangerea a fost inregistrata la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) Bucuresti, apoi transmisa la DNA Iasi.

like facebookPlangerea noastra a ajuns la DNA Iasi si, apoi, la sectia 3 de Politie. Acum, asteptam rezultatele„, a mai spus reclamantul. Mai precis, Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANAF) a suspendat procedura de concurs, chiar daca aceasta era finalizata, fara o explicatie concreta.

Din cei 13 candidati care au castigat concursile pentru Vama, 12 au semnat plangerea. Este vorba de Mihai Buruiana, Ioan Samson, Veronica Carabus, Razvan Petru Geambazu, Iuliana Cozlosche, Ioan Hunea, Iustinian Epure, Ilie Onofrei, Anca Sandru, Catalin Marculet, Diana Serbescu si Mugurel Calin.

Sursa: bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *