Ce spune primarul Flutur despre propunerea privind acordarea unor facilități la transport donatorilor de sânge

catalin flutur, primar municipiul BotosaniPrimarul muncipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că va analiza oportunitatea acordării unor facilității la transportul local în comun persoanelor care donează sânge. Edilul crede că nu ar fi însă corect ca municipalitatea să deconteze jumătate din biletul de autobuz și unui donator din județ.

like facebook”Este oportun, pentru că știm că este nevoie este, dar marea și adevărata problemă este să ne lămurim clar dacă vorbim doar de transport local. Dacă cineva de la Coțușca dorește să doneze, noi, cei de la Botoșani, ar trebui să plătim jumătate din biletul de autobuz. Dacă spune legea așa…pentru că scopul este nobil, noi vom face așa. Cu toate că autoritatea locală de acolo ar trebui să plătească sau Consiliul Județean. Scopul este clar nobil, avem nevoie și știm ce pățim și voi pune în discuția CL aceasta hotărâre, chiar cu solicitarea de a fi aprobată”, a menționat Flutur.

Centrul de Transfuzii Sanguine Botoșani a solicitat Primărie Botoșani, în contextul crizei de sânge cu care se confruntă spitalele din Botoşani, să acorde donatorilor o reducere de 50% la transportul public local pe o perioadă de o lună .

 

 

 

One thought on “Ce spune primarul Flutur despre propunerea privind acordarea unor facilități la transport donatorilor de sânge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *