Cătălin Flutur, după respingerea amendamentului privind finanțarea teatrului: Vom merge pe celelalte două variante: CNI și Ministerul Dezvoltării

teatrul mihai eminescu- botosani 001Reprezentanții Primăriei Botoșani vor apela, din nou, la Ministerul Dezvoltării și Compania Națională de Investiții pentru fondurile necesare finalizării lucrărilor la Teatrul ”Mihai Eminescu”. Asta după ce amendamentul parlamentarilor liberali botoșăneni, prin care se cereau 23 de milioane lei de la bugetul de stat, a fost respins.

like facebookTeatrul este cel mai important pentru că nu are finanțare. Vom merge pe celelalte două variante: să luăm bani din bugetul CNI sau direct din bugetul Ministerului Dezvoltării. Asta era una din variantele cele mai comode, mai simple și mai directe, să avem bani prinși în bugetul de stat și atunci știam sigur că banii vin la noi. Vom reveni la celelalte două posibilități de finanțare”, a spus primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur.

Edilul municipiului a afirmat că 23 de milioane lei reprezintă o estimnare a necesarului pentru finalizarea lucrărilor, însă suma exactă va fi dată de noul proiectant împreună cu expertiza.

 

2 thoughts on “Cătălin Flutur, după respingerea amendamentului privind finanțarea teatrului: Vom merge pe celelalte două variante: CNI și Ministerul Dezvoltării

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *