Criză de sânge în spitalele din Botoșani. Solicitare inedită făcută de Centrul de Transfuzii către Primăria Botoșani

sange_1Centrul de Transfuzii Sanguine Botoșani a făcut o solicitare inedită către Primăria Botoșani, în contextul crizei de sânge cu care se confruntă spitalele din Botoşani. Reprezentanții instituției au cerut Primăriei să acorde o facilitate botoșănenilor care vor să doneze sânge, respectiv o reducere la transportul public local, pentru a-i stimula. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că solicitarea va fi analizată, iar dacă se încadrează în condițiile legii se va propune întocmirea unei hotărâri de Consiliu Local în acest sens.

like facebookAm primit o solicitare din partea Centrului de Transfuzii din Botoșani, pentru a oferi o facilitate celor care vor să doneze sânge, în sensul de a primi o reducere de 50% pentru transportul public local pe o perioadă de o lună. Am trimis această solicitare colegilor de la Departamentul Transporturi, pentru a analiza oportunitatea și posibilitatea de a ne încadra în prevederile legale și pentru a întocmi un proiect de hotărâre de CL pe care îl vom dezbate, dacă aceste condiții sunt întrunite, în prima ședință ordinară. Sunt dificultăți în ceea ce privește prelevarea sângelui și de cele mai multe ori această nevoie a fost satisfăcută cu tot felul de campanii civice. Consider că această facilitate pe care o poate da Consiliul Local poate veni în sprijinul dumnealor, pentru a-și asigura nevoia pe care o au pentru operații”, a declarat viceprimarul municipiului Botoșani.

 

 

 

One thought on “Criză de sânge în spitalele din Botoșani. Solicitare inedită făcută de Centrul de Transfuzii către Primăria Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *