Chiriile ANL ar putea fi diminuate. Ce spune primarul municipiului Botoșani

ANL CismeaVești bune pentru chiriașii ANL botoșăneni: chiriile ar putea să scadă. Cel puțin asta susține primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, care a participat luni la o ședință unde a fost prezent și ministrul Dezvoltării. Flutur a spus că se gândește o nouă ordonanță de urgență privind chiriile ANL. Totodată, primarul a depus și un memoriu la ANL.

like facebookSe gândește o nouă ordonanță de urgență care să diminueze acele chirii. Vor crește dar nu așa de mult. Acesta este răspunsul pe care l-am primit de la secretarul de stat. Ei analizează datele”, a spus Flutur.

Chiriile la locuințele ANL au fost majorate din luna ianuarie de până la cinci ori, urmare a unei hotărâri de Guvern.

 

5 thoughts on “Chiriile ANL ar putea fi diminuate. Ce spune primarul municipiului Botoșani

  1. Chiar și mărite, chiriile sunt mici. De ce nu se percepe prețul pieței așa cum plătesc toți chiriașii, mai mult cei de la ANL sunt privilegiați pentru că au primit o locuință, pe când cei ce-și găsesc chirii pe unde pot…

  2. Gogule te invit sa vezi cum e sa stai la ANL Cișmea, la 3 km de oraș departe de farmacie, spital, sa ai cheltuieli zilnice cu transportul si sa plătești chirie la prețul pieței !!!! In plus sa fii nevoit sa faci investiții considerabile pt a nu ti sei mbolnăvi copilul din cauza igrasiei. Pereții nu sunt izolați, apar crăpături… Factura la gaz pe timp de iarna nu scade sub 350-400 de lei !!!! Ca sa nu mai spun de romii care fac legea pe aici !!!! Toate astea…la prețul pieței !!!!

  3. Gogule….. Condițiile din apartamentele ANL sunt făcute de fiecare chiriaș in parte… Inclusiv tot ce înseamnă contoar electric,gaz ….Taxe platite din banii fiecărui chiriaș…. Pentru cultura ta generala apartamentele au fost făcute din materiale de construcții rămase de-a lungul anilor în depozite precum Dedeman….Etc…Să nu ajungi vreodată să fii nevoit să locuiești în asemenea lux…….

  4. Vecini cu același vocabular ca al tău avem printre noi ….. chiriasi ANL….însă speram ca mediul în care cresc copiii noștri să nu afecteze buna creștere,respectul semenilor…..Indiferent de situația financiară….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *