PSD Botoşani strânge semnături pentru susţinerea lui Grindeanu

psd siglaPSD Botoşani a început o campanie de strângere de semnături pentru susţinerea premierului Sorin Grindeanu.

Liderii PSD susţin că prin acest demers vor să îşi manifeste solidaritatea cu actualul Executiv, dar şi să arate că acesta este sprijinit în continuare de populaţie pentru a putea implementa măsurile incluse în programul de guvernare.

like facebookSocial- democraţii din Botoşani au strâns până acum peste 10.000 de semnături, însă campania va continua şi în această săptămână.

Acţiunea vine pe fondul protestelor de stradă din ultima săptămână în cadrul cărora manifestanţii au cerut demisia Guvernului.

 

4 thoughts on “PSD Botoşani strânge semnături pentru susţinerea lui Grindeanu

  1. Ce mandrie sa punem Botosaniul pe harta tarii, langa Teleorman si Vaslui, acolo unde ne e locul!! Oras de asistati social si pensionari spalati pe creier… imi vine sa vars…

  2. Oamenii fără idealuri sănătoase sunt animale. Pentru ce se semnează petiția? Sa spunem ca ne plac hoții și corupții ,impostorii si farsorii??? Mă gândesc ca nu aveți scăpare cei ce inițiați astfel de „petitii”! Nu politizati. Ați văzut ca toti politicienii indiferent de partid vor Ordonanța borfasilor .Pentru asta sunt oamenii în strada! Nu pentru PSD sau PNL .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *