Ștefan Luchian, aniversat la Biblioteca Județeană Botoșani

Stefan Luchian- Un zugrav (autoportret)Instituția de cultură botoșăneană vă propune în această perioadă o serie de activități ce marchează 149 de ani de la nașterea poetului plastic al florilor, Ștefan Luchian.

Astfel, în intervalul  1 – 10 februarie 2017, Filiala nr.1 Primăverii a Bibliotecii Județene “Mihai Eminescu” vă invită la o expoziție de lucrări dedicate pictorului. Acestea sunt realizate de elevi ai Școlii Gimnaziale nr.13-Botosani, sub coordonarea  prof. Alina Gavril. Vizitatorii vor avea posibilitatea de a se regăsi in lumea infinita a culorilor, reflectată prin viziunea copiilor.

like facebookÎncepând cu data de 6 februarie, timp de două săptămâni, Filiala nr. 2 Grivița a Bibliotecii “Mihai Eminescu” Botoșani vă întâmpină cu două expoziții aniversare Ștefan Luchian. Grupate sub titlul “Privind cu ochiul și lucrând cu sufletul”, acestea vor cuprinde o expunere de postere cu imagini din viața și lucrarile reprezentative ale artistului și o expoziție de albume de istorie a artelor, din fondul de carte al filialei.

Sursa: comunicat Biblioteca Județeană

 

One thought on “Ștefan Luchian, aniversat la Biblioteca Județeană Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *