Mai multe VIP-uri botoşănene scapă de ancheta DNA. Vezi cine sunt!

Modificările legislative operate, marţi seară, de Guvernul României zădărnicesc anchetele DNA în cazul unor cunoscuţi botoşăneni.

dna suceavaCel mai important om care scapă de o parte din acuzaţiile DNA este primarul Cătălin Flutur. Edilul scapă de ancheta privind abuzul în serviciu ce ar fi fost comis la închirierea unei alei pietonale societăţii Belvvedere.

De asemenea într-un alt dosar, cel cu concesiunea terenului pentru construcţia Mall-ului, procurorii trebuie să ia o decizie grea. Prejudiciul în acest caz de abuz în serviciu depăşeşte limita de 200.000 de lei(n.r procurorii DNA estimează la 2 milioane de lei) însă se bazează pe unele hotărâri date de Consiliul Local şi Guvernul a dezincriminat acest aspect.

De asemenea un alt om important anchetat de DNA şi care beneficiază de noile prevederi este fostul şef al Poliţiei, Cristian Cucoreanu. Procurorii sunt nevoiţi să renunţe la acuzaţiile de abuz în serviciu, însă continuă ancheta pe două infracţiuni de fals. Cucoreanu este acuzat că a aranjat un concurs în cadrul IPJ precum şi decontarea ilegală a unor cantităţi de combustibil.

like facebookSunt însă şi infracţiuni de abuz în serviciu, unde judecat continuă. Este vorba despre fostul viceprimar Cătălin Alexa şi fostul director al Direcţiei Silvice Mihai Axinte. Primul este acuzat că a favorizat firma fratelui său să câştige contracte cu unităţi subordonate Consiliului Local, iar la doilea că a făcut o retrocedare ilegală. În ambele cazuri prejudiciile depăşesc 200.000 de lei.

2 thoughts on “Mai multe VIP-uri botoşănene scapă de ancheta DNA. Vezi cine sunt!

  1. Toți șefii din poliție au făcut ceea ce a făcut Cucoreanu. Unii șefi au folosit ani de zile mașinile unității cu tot cu șofer, deși nu aveau acest drept. Pe unul l-a lăsat șoferul, cu tot cu nevastă la o petrecere la Prut, că se săturase săracul de așteptat.

  2. Înseamnă ca tu ai fost și ești complice la infracțiunea de abuz în serviciu,dacă toți șefii au făcut ce a făcut și Cucoreanu! Hai sa nu mai căutăm vinovații în alta parte și sa ne asumam fiecare partea de vina! A greșit, sa plătească. Simplu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *