O nouă condamnare în cazul tâlhăriei de 37.000 de euro

acuzati de talharieJudecătorii au condamnat un ultim membru al bandei ce a comis tâlhăria, de 37.000 de euro, la sfârşitul anului 2011 a fost condamnat definitiv de judecătorii Curţii de Apel Suceava. Este vorba despre Florin Ciobanu, şoferul maşinii cu care tâlharii au comis fapta. Acesta a fost judecat separat fiind plecat din ţară o perioadă. Instanţa l-a condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la tâlhărie.

În dosar au mai fost condamnaţi Daniel Huţanu, cinci ani cu executare, Constantin Huţanu, patru ani, Andreea Mihalache, cinci ani. Cu suspendare au primit Paul Ciuboatriu, două luni, Marius Aroşiţei, doi ani, Florin Roman, doi ani şi patru luni şi Aurel Fediuc, un an.

Inculpaţii au fost obligaţi la plata a 35.900 de euro şi 25.000 de lei daune morale către victima Costel Jitariuc.

like facebookÎn luna decembrie 2011, valutistul Costel Jitariuc, trebuia să se întâlnească cu mai multe persoane pentru a le schimba valuta. Întâlnirea a avut loc pe strada Petru Rareş, iar patru persoane au coborât dinbtr-o maşină şi au început să îl lovească deposedându-l de întreaga sumă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *