Tânărul care a lovit intenționat mașina Poliției, arestat preventiv. Cine este el!

mercedes contrabandistTânărul de 28 de ani care a intrat intenţionat cu maşina în autospeciala Poliţiei, pentru a evita să fie prins cu ţigări de contrabandă, a fost arestat preventiv, în baza unui mandat emis de magistrații Judecătoriei Darabani.

El se numește Dragoș Florin Rotariu, este din Darabani și a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile, fiind acuzat de ultraj, distrugere şi contrabandă cu ţigări

Poliţiştii din comuna Mileanca au făcut, miercuri dimineaţă, semn de oprire unui Mercedes ce circula prin localitate.

Şoferul a ignorat semnele şi s-a izbit în maşina poliţiei continuându-şi apoi drumul. Poliţiştii au plecat în urmărire, iar tânărul s-a îndreptat spre comuna Vorniceni. Profitând de puterea maşinii sale, acesta a scăpat de poliţişti.

like facebookJoi, oamenii legii au efectuat trei percheziţii la Darabani şi Vorniceni, iar într-o curte din comună a fost găsită maşina suspectului. De asemenea, au fost găsite şi 3500 de pachete cu ţigări de contrabandă. Tânărul, Dragoş Florin Rotariu, din oraşul Darabani a fost reţinut. De asemenea, maşina utilizată de contrabandist a fost ridicată şi dusă la sediul IPJ.

Citește și: FOTO Un traficant de ţigări s-a izbit în maşina poliţiei, după ce a fost somat să oprească. A urmat o urmărire ca-n filme

 

One thought on “Tânărul care a lovit intenționat mașina Poliției, arestat preventiv. Cine este el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *