FOTO Angajat al unei biserici, acuzat că a violat un tânăr în clopotniţă

tanar violat2Caz incredibil ajuns pe masa poliţiştilor, după ce un tânăr s-a prezentat la Unitatea de Primiri a Urgenţelor şi a reclamat că a fost violat de clopotarul din satul unei locuieşte. Tânărul, de 25 de ani, din localitatea Drislea a menţionat că, duminică, a consumat băuturi alcoolice împreună cu clopotarul din sat, un bărbat de 49 de ani, numai că cel din urmă îl îndemna să consume mai mult.

Apoi, sub pretextul că trebuie să bată toaca, l-a urcat în clopotniţa bisericii şi acolo a întreţinut un raport sexual. Victima a spus că bănuieşte că i-a pus ceva în băutură pentru că era foarte moleşit şi nu se putea împotrivi. După ce şi-a satisfăcut poftele clopotarul a început să bată toaca şi l-a ameninţat pe tânăr cu bătaia dacă va spune cuiva despre întâmplare. Tânărul, de 25 de ani, spune că de ruşine nu a spus nimănui la început, însă apoi s-a destăinuit familiei, iar bunica sa a alertat autorităţile. Ajuns la spital, medicii l-au consultat, însă nu au putut confirma presupusul viol.

tanar violat„El mă tot împingea de la spate, îmi punea mâinile pe fund, când urcam în clopotniţă, chipurile să mă ajute să urc. Şi la un moment dat, acolo sus, m-am sprijinit de o scară, iar el mi-a dat jos pantalonii şi apoi şi i-a dat şi el. Şi eu cu o mână îl împingeam şi îi spuneam <<Nu, stai, nu fă asta!>>”, a spus tânărul

De cealaltă parte, clopotarul din Drislea spune că la mijloc ar fi vorba despre o răzbunare. Presupusa victimă a participat la concursul organizat de biserică pentru clopotar şi a pierdut. De asemena acesta a mai adăugat că în acea noapte a făcut dragoste cu nevasta sa şi nu putea face cu două persoane.

„Sunt om la casa mea. Şi, sincer să fiu, chiar în seara aia de care spune el m-am iubit cu soţia. Nu înşeleg de ce spune una ca asta. Probabil totul se trage de la momentul în care nu a fost ales clopotar”, a spus bărbatul incriminat.

4 thoughts on “FOTO Angajat al unei biserici, acuzat că a violat un tânăr în clopotniţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *