FOTO Scandal la UPU făcut de trei tineri. Jandarmii chemaţi să intervină

tineri scandal upuTrei tineri au provoat, sâmbătă seara, un scandal la Unitatea de Primir Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati şi s-au ales cu amenzi usturătoare din partea jandarmilor.
Cei trei au ajuns la spital, în urmă unei altercații avute cu o altă persoană, în zona Pietonalului Unirii, iar victima lor a folosit un spray lacrimogen.

Ajunși în UPU, cei trei, în vârstă de 23, 24 și 25 de ani, au început să facă scandal și să jignească medicii și asistentele. Agentul de pază a încercat să-i potolească, însă nu a reușit, astfel că medicii au chemat jandarmii.
tineri scandal upu1
Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani a ajuns la spital, în urmă unui apel la 112, primit la oră 22:45.
like facebookCând au ajuns în urgente, tinerii s-au luat și de jandarmi, iar aceștia din urmă le-a aplicat amenzi în voloare de 6.600 de lei, câte 2.200 de lei pentru fiecare, pentru injurii, provocare de scandal și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Şi poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

2 thoughts on “FOTO Scandal la UPU făcut de trei tineri. Jandarmii chemaţi să intervină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *