Monden! Botoșăneanca căsătorită cu Mircea Radu, din nou însărcinată. Cum arată cu o lună înainte să nască

mircea-radu-si-ralucaMircea Radu şi soţia lui, Raluca Olaru, originară din Botoșani, trăiesc clipe unice, de când au aflat că vor deveni, din nou, părinţi.

like facebookCei doi mai au de aşteptat doar o lună până îl vor strânge în braţe pe cel de-al doilea copil. Raluca Olaru are 28 de ani şi va deveni în curând mămică pentru a doua oară. Mircea Radu şi soţia lui mai au împreună un băieţel, în vârstă de trei ani, pe nume Tudor, iar acum au, din nou, motive de fericire. Relaţia celor doi este una discretă, iar Mircea Radu o protejează constant pe soţia sa de luminile reflectoarelor, potrivit Cancan.ro.

ralucaÎn imagini se poate observa că cei trei au plecat în grabă de acasă şi nu au mai avut timp să deszăpezească corespunzător maşina. Burtica Ralucăi Olaru a crescut considerabil, aceasta fiind îmbrăcată într-o rochie lejeră. Mircea Radu a dovedit încă o dată că este un soţ şi un tătic atent. Prezentatorul TV a deschis portiera maşinii şi l-a ajutat pe Tudor să urce, dar nu a uitat nici de soţia lui de care trebuie să aibă mai multă grijă în aceste zile, deoarece mai are puţin şi naşte.

Cunoscutul prezentator TV şi Raluca Olaru, de profesie medic oncolog, s-au căsătorit la sfârşitul anului 2012, după o relaţie de doar un an de zile. Pe 1 noiembrie 2012, cei doi mergeau în faţa altarului. La scurt timp, Mircea Radu afla pentru prima dată că va deveni tătic.sotiegravidamircearadu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *