Poliţişti mobilizaţi pentru manifestările de Ziua Principatelor Române

depuneri coroane ziua unirii1Peste 150 de poliţişti vor fi angrenaţi în misiuni pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice pe timpul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Unirii Principatelor Române.

Marţi, 24 ianuarie, în municipiile Botoşani şi Dorohoi, vor avea loc manifestări aniversare, cu ocazia împlinirii a 158 de ani de la Unirea Principatelor Române din 1859.

Peste 150 de poliţişti, dintre care 25 rutieri, 110 de ordine publică şi 23 de poliţişti din cadrul altor structuri vor acţiona pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice în municipiile unde vor fi organizate ample manifestări cultural artistice.

La aceste activităţi este preconizat să participe peste 1.000 de persoane, între care demnitari şi personalităţi ale vieţii publice.

De asemenea, marţi, 24 ianuarie 2017, începând cu ora 11.00, la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, like facebookamplasată în faţa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, va avea loc un ceremonial militar şi religios cu depunere de coroane de flori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *