FOTO Accident cu patru victime la Zăiceşti. O autoutilitară a rupt un gard

accident zaicesti mercedes elegantPatru persoane au fost rănite, sâmbătă după amiază, într-un accident rutier petrecut în zona localităţii Zăiceşti. Un grup de muncitori, angajaţi la firma Elegant, mergea cu o autoutilitară Mercedes dinspre Botoşani spre Copălău, iar în zona serelor de la Zăiceşti şoferul a pierdut controlul volanului şi a ieşit în decor izbindu-se în gardul serelor şi răsturnând autoutilitara.

În urma impactului patru persoane au fost rănite fiind chemate la faţa locului echipaje SMURD, ambulanţă cu medic şi echipaj descarcerare.

like facebookDin primele informaţii se pare că şoferul, Constantin Frunză, 40 de ani din Coşula, era sub influena băuturilor alcoolice, testul cu etilotest arătând o concentraţie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. După ce cadrele medicale au ajuns la faţa locului, doi muncitori au refuzat transportul la spital primind îngrijiri medicale pe loc.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *