Tatăl unei adolescente dispărute face propria anchetă. Ipoteză şocantă lansată de acesta

ostafe nadiaUn tata din Dorohoi face un apel disperat pentru a-si gasi fiica in varsta de 17 ani. Adolescenta a disparut de o saptamana.

Omul spune ca fata a plecat la scoala si de atunci nu mai stie nimic de ea. E convins ca a cazut victima unor traficanti de persoane. Politistii au deschis o ancheta si incearca sa dea de urma ei.
Disparitia le-a fost sesizata politistilor in urma cu o saptamana.
Cand a vazut ca fata nu ajunge acasa, tatal sau a sunat-o pe telefonul mobil, dar aparatul era inchis. Dupa cinci ore de asteptare, omul, tot mai ingrijorat, s-a dus la politie. Apoi a inceput propria investigatie.
Barbatul crede ca fiica lui nici nu mai este in tara, dupa ce intrase intr-un anturaj dubios in ultima perioada.

Cristian Ostafe, tatal fetei disparute: „In momentul de fata banuiesc ca este intr-o retea de trafic de persoane. Toate informatiile care sunt si compania persoanelor cu care a fost vazuta duc in acest punct.”
De aceeasi parere este si o prietena a fetei. Ea sustine ca a primit amenintari din partea unor indivizi, dupa disparitia adolescentei. A facut si plangere in acest sens, la politie si la parchet.
„Ultima oara am vorbit cu ea saptamana trecuta pe Facebook. De atunci, nimic. M-a sters si de la prieteni si nu am mai vorbit cu ea”, spune o prietena.
like facebookNicoleta Federciuc, IPJ Botosani: „Rugam toti cetatenii care ar putea oferi detalii de natura sa conduca la identificarea minorei, sa sune la 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.”
La data disparitiei, Nadia purta pantaloni negri, geaca albastra si ghete maro. Fata are 1,60 metri inaltime, parul saten pana la nivelul umerilor si ochii albastri.

Sursa: ŞtirileProTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *