UPDATE FOTO Bărbat mort, după o scurgere de gaze. Soţia sa, în stare de şoc

barbat mort targa in fata caseiÎn ciuda eforturilor cadrelor medicale bărbatul găsit în stop cardio respirator în propria baie a fost declarat decedat. Una dintre ipoteze ar fi un boiler improvizat, însă ancheta este în curs de derulare. De asemenea cauza exactă a decesului va fi stabilită de medicii legişti.

 

Ştirea iniţială:

O scurgere de gaze a făcut ca un bărbat să ajungă în stop cardio respirator, iar cadrele medicale se luptă pentru viaţa sa. Salvatorii au fost alertaţi, vineri seară, de o femeie, după ce a găsit soţul prăbuşit în baie, iar în casă era un miros puternic de gaz.

Familia, din oraşul Dorohoi, avea un boiler improvizat în baie, iar bărbatul, de 58 de ani, s-a dus să se spele în timp ce soţia sa dormea într-o altă cameră. După ce a alertat pompierii, femeia a fost sfătuită să aerisească locuinţa, iar cadrele de pe echipajul SMURD au început manevrele de resuscitare asupra bărbatului.

like facebook De asemenea şi soţia sa a suferit un şoc având nevoie de îngrijiri medicale. La faţa locului au fost solicitate şi echipele de intervenţie ale Eon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *