O profesoară de la o şcoală din Botoşani a fost ameninţată cu sancţionarea pentru că s-a plâns de frigul din clasă

elevi in frigO profesoară de la o şcoală din judeţul Botoşani a fost ameninţată cu sancţionarea pentru că s-a plâns de frigul din clasă. Este vorba de profesorul Claudia Semciuc de la Şcoala din Mihăileni, care a postat, pe 17 ianuarie, un mesaj pe Facebook în care s-a plâns că e atât de frig în sala de curs încât nu poţi ţine pixul în mână.

like facebookChiar daca va incerca sa ma puna la zid pentru „indrazneala”…macar stiu ca nu am ascuns situatia sub pres, eu am demnitate si nu mint! E frig de nu poti tine pixul in mana, da?! Asta e realitatea si sa rezolve problema cine trebuie! Nici copiii si nici eu nu ne vom distruge sanatatea pentru ca nu se merita, nu imi cumperi tu -statule- injectii si nici nu simti intepatura acului de la perfuzia cu antibiotic in vena! Astept repercursiunile sinceritatii...”, a scris cadrul didactic.

profesor claudia semciuc
Foto: Facebook

Claudia Semciuc a fost ameninţată a doua zi de directoarea şcolii că va fi chemată în faţa Consiliului de Administraţie al unităţii de învăţământ pentru a fi sancţionată pentru declaraţiile făcute.

Profesorii care au fac parte din conducerea şcolii au decis, joi, să nu o sancţioneze pe profesor.

Astazi, colegii mei nu au acceptat penalizarea mea si vreau sa le multumesc pentru corectitudine! Reprezentantul domnului primar a expus situatia tehnica cu obiectivitate si a promis ca se va ocupa personal de aceasta problema”, a scris, ulterior, profesoara.

Între timp, calorifere din clasă au fost încălzite şi condiţiile de învăţământ s-au îmbunătăţit.

4 thoughts on “O profesoară de la o şcoală din Botoşani a fost ameninţată cu sancţionarea pentru că s-a plâns de frigul din clasă

  1. Felicitari doamnei profesor! Daca mai multi romani ar lua atitudine fata de nedreptatile care li se comit am trai intr-o tara mai civilizata. Dar na, asta-i Romania, tara unde „capul ce se pleaca, palosul nu-l taie”…

  2. Rezonez cu cele expuse de doamna profesoara. Singura observatie ar fi ca ar fi grav pentru un profesor, mai ales daca ar fi profesor de limba romana sa scrie ‘repercursiune’ si nu ‘repercusiuine’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *