Agenda culturală: Premieră la Teatrul Mihai Eminescu, dar și la Cinema Unirea

agenda culturala botosaniTeatrul Mihai Eminescu din Botoșani va prezenta, sâmbătă și duminică, premiera spectacolului „Bocitoarele vesele”,  în regia lui Alexandru Vasilache. Spectacolul este o adaptare dupa una din piesele lui William Shakespeare, in care se trece de la tragic la o situatie comica, plina de viata cu muzica din folclor. Spectacolul este programat in ambele zile de la ora 19.00, pe scena de la CasaTineretului. Coregrafia și ilustratia muzicala apartin Victoriei Bucun, iar scenografia lui Mihai Pastramagiu. Din distributie fac parte 21 de actori, iar rolul Dochiei este interpretat de actrita Daniela Bucataru.

Vineri, 20 ianuarie, de la ora 19.00, la Cinema Unirea din municipiul Botoșani va avea loc premiera filmului „6,9 pe scara richter” în regia lui Nae Caranfil. Din distribuție fac parte Maria Obretin, Teodor Corban, Laurențiu Bănescu.
Gen film: Comedie

like facebookFilarmonica Botoșani va susține, vineri, 20 ianuarie 2017, de la ora 18.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor, un concert simfonic avându-l ca dirijor pe Liviu Condriuc, iar ca solist pe Ștefan Cazacu la violoncel.

În program: G. Rossini- Uvertura operei Tancredi, S. Prokofiev- Simfonia concertantă pentru violoncel şi orchestră, op. 125 și P. I. Ceaikovski- Suită din muzica baletului Lacul lebedelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *