Demisii în mai multe școli din județ. Unde au avut loc schimbările

inspectoratul scolar- scandal scoala 13 Botosani 001Directorii a șapte unități de învățământ din județul Botoșani, care au fost numiți cu detașare în luna decembrie, au demisionat din funcții. În locul acestora, în multe cazuri, au fost numiți vechii directori, după ce Ministerul Educației a dat o derogare la metodologia privind concursul pentru directori. . Numirile s-au făcut cu 16 ianuarie, practic directorii cu delegație stând pe funcție doar o săptămână.

La Grădinița nr. 23 din municipiul Botoșani Florentina Burlacu, care a fost numită prin detașare în luna decembrie și-a dat demisia, în locul acesteia revenind pe post fostul director Maria Marinuc. Schimbări au fost și Grdănița nr.6 din municipiul Botoșani în locul Doiniței Huțu fiind numită prin detașare Maria Achirei.

like facebookLa Școala din Durnești în locul Nicoletei Doloi a fost numit Ovidiu Mitrică, iar la Școala din Vârfu Câmpului a revenit pe post Daniela Halici, în locul Aureliei Toma.
Și la Școala Hlipiceni a demisionat Oana Daniliuc, în locul acesteia Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județena numindu-l pe Lucian Roșca, iar la Călărași în locul lui Carmen Voiniciuc a fost numită Maricica Nazarcu.
La Școala din Drăgușeni a fost numită Danielei Nechita, în locul Doricăi Chiaburu.

 

 

One thought on “Demisii în mai multe școli din județ. Unde au avut loc schimbările

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *