Un puști de 11 ani a plecat de acasă fără să spună nimic. Bunica a sunat la 112

copii-disparutiUn puști de doar 11 ani a dispărut, luni, de acasă, fără a spune nimănui unde pleacă. Este vorba de un copil care locuiește împreună cu bunica sa din municipiul Suceava.

Băiețelul, care are domiciliul în comuna Stăuceni din județul Botoșani, a plecat de la şcoala generală din municipiul Suceava la care învaţă. Bunica sa în vârstă de 92 de ani a sunat la Poliție susținând nu mai ştie nimic de el.

like facebookPotrivit Poliției, copilul este crescut de bunicii din partea tatălui din anul 2005, de când părinţii lui s-au despărţit. Acesta este elev în clasa a V-a şi a avut mai multe plecări de la domiciliu.
Luni dimineață, el s-a prezentat la cursuri şi în jurul orei 11.00 a părăsit şcoala împreună cu alţi doi minori de 10 ani, respectiv de 8 ani, ambii din comuna Hânțești, elevi ai aceleiaşi unităţi de învăţământ, cu care a mai plecat voluntar de la domiciliu de mai multe ori.

Poliția a constituit mai multe echipe de căutare, minorii fiind identificați în proximitatea Gării Burdujeni după aproximativ trei ore.

Aceștia au fost instituționalizați la Centrul de Urgențe de Primire a Minorului Suceava, unde au fost predați asistentului medical de serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *