Construcția blocului din Octav Onicescu va fi discutată în ședința de Consiliu local

consiliul local 2016 4Documentația privind aprobarea construcției blocului în zona Octav Onicescu va fi pusă pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din luna ianuarie. Asta în ciuda nemulțumirilor exprimate de cetățenii din zonă. 14 reprezentanți ai locatarilor din zonă au fost și la Primăria Botoșani la consultarea publică privind investiția, ei aducând și o listă cu 80 de semnaturi.

Ei se opun, în continuare, proiectului aducând niște argumente tehnice care stau în picioare. Terenul unde se dorește să se construiască se află într-o aglomerare de blocuri, sunt cinci blocuri de jur împrejur, iar prin construirea viitorului bloc două din blocurile existente vor fi foarte puternic afectate în sensul luminozității. În consecință, rezultatul consultării publicului este unul negativ”, a declarat viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu.

 

like facebookProiectul de hotărâre privind construcția blocului urmează să fie supus spre aprobare în Consiliul Local. Blocul va avea 12 apartamente pe patru etaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *