A doua înfrângere pentru FC Botoșani în cantonamentul din Antalya

fc botosani- antalyaFC Botoșani a suferit cea de-a doua înfrângere consecutivă în cantonamentul din Antalya.

După ce dimineață a cedat la scor de neprezentare, 3-0 (1-0) cu albanezii de la KS Luftëtari Gjirokastër, băieții lui Leo au pierdut în această seară la limită, scor 1-0 (1-0), jocul de verificare contra uzbecilor de la Nasaf Qarshi.

6 thoughts on “A doua înfrângere pentru FC Botoșani în cantonamentul din Antalya

  1. bani dati aiurea. asta nu este echipa. echipele mari sunt cele mai bune. eu unul nici nu merg la meci,nu ii vad rostul.mai bine mananc o pizza decat sa merg sa ii vad pe astia de la botosani.

  2. N-ar fi o problema ,renuntam la o pizza,dar vrem cel mai bun unsprezece in teren.
    Ne trebuie un jucator de travaliu la mijloc si inca un atacant rapid langa Kuku.Jucatori cu probleme in continuare Cucu,Greu ,ambii lenti.Herghelegiu ar trebui sa joace cu mai multa determinare.De fapt asta e problema si celorlalti doi.
    Bine ca am scapat de Astafei.Ca om era ok ,dar a ratat 20 de ocazii.

  3. Echipa mea Cobrea -Musat,Miron,Burca,Patache-Vasvari,Wili,Morutan,Golofca-Kuku,Elek Rezerve;Carstocea (nu stiu ce joaca ,Fulop,Juncanaru,Bordeianu,Tarnovan ,Bus(nu stiu ce joaca nici asdta) .In poza nu recunosc toi jucatorii.Leo ar trebui sa fie mai atent !

  4. Si Herghelegiu e rezerva!Cu Greu ,Cucu,Popovic si chiar Bordeianu in unele meciuri, ne va fi tare greu .Cum Stelei ia fost greu cu Tudorie si Enache si au jucat atata amar de jocuri.

  5. Poate ca Wili si Morutan sunt de acelasi profil si ar putea intra Carstocea sau Bus in locul lui Moru .Sincer nu stiu la ce nivel sunt cei doi.Am uitat de M.Roman.M-as bucura sa inscrie mai des si sa aiba un joc mai elaborat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *