Un fost director de la filiala din Botoşani a SIF II Moldova s-a stins din viaţă

florin-baranUn fost director de la filiala din Botoşani a SIF II Moldova s-a stins din viaţă, luni, la vârsta de 59 de ani. Este vorba despre fostul director adjunct al SIF II Moldova, Florin Băran, care se mutase la Intituţia prefectului judeţului Bihor, unde lucra ca șef Serviciu Coordonare Instituțională.

Băran a fost director adjunct la SIF II Moldova pe vremea când director era fostul senator Gheorghe Marcu.

Prefectul județului Bihor, Claudiu Adrian Pop, împreună cu toți colegii din cadrul Instituției Prefectului, deplâng dispariția prematură și tragică a lui Florin Băran, șef Serviciu Coordonare Instituțională.

like facebookBunul nostru coleg și prieten lasă în urmă multă tristețe și regretul de a fi pierdut un profesionist de excepție dar și un om minunat, săritor și profund implicat în activitățile instituției noastre, animat de bune intenții întotdeauna, un coleg prețuit. A fost onorant, a fost un privilegiu dar și o plăcere să lucrăm mulți ani cu Florin Băran și putem afirma, cu inimile pline de tristețe, că nu îl vom uita niciodată”, au scris, pe Facebook, colegii lui Florin Băran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *