Bărbat în stare gravă, după ce s-a izbit cu maşina într-un camion

accident-pascaniO maşină a ajuns sub un tir din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo. Șoferul mașinii Ford implicată în accident a ajuns la spital în stare gravă. La fața locului au venit echipaje și de la drumuri naționale. Agenți de la Poliția Rutieră au dirijat traficul. Cercetările continuă.

Accident rutier la ieșirea din Pașcani spre Ruginoasa, astăzi, 9 ianuarie, la orele amiezii, 15:00. Șoferul din autoturismul marca Ford, din Botoșani, în varstă de 39 ani a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coleziune cu un tir, de aici ajungând în șanțul de pe marginea străzii. Șoferul din tirul, în varstă de 30 ani, ce transporta lemne nu a pătit nimic.

accident-pascani1În urmă impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat și grav rănit. El se află singur în autoturism. Victimă a fost preluată de un echipaj medical SMURD și a fost transportată la spital. Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate. Mașina a fost distrusă în totalitate în urma imapctului.

Polițiștii au ajuns la fața locului pentru a efectua măsurători, dar și pentru a dirija traficul ce a fost blocat pentru câteva minute.

like facebookVictima se află pentru investigații amănuntite la Compartimentul de Primiri Urgente Pașcani, iar dacă starea de sănătate nu se va ameliora atunci va fi transportat în regim de urgență la unitățile medicale de specialitate din Iași.

Sursa: bittv.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *