Societatea Urban Serv, deszăpezire pe străzile din municipiu cu Poliția Locală. Apelul făcut către șoferi

zapada -utilaje deszapezire BotosaniSocietatea Urban Serv acționează cu toate utilajele din dotare pentru îndepărtarea zăpezii de pe drumurile din municipiul Botoșani. Directorul Urban Serv, Simion Drelciuc, a declarat că se acționează în principalele intersecții din Botoșani și urmează să se intervină, cu sprijinul Poliție Locale, și pe străzile secundare din municipiu.

like facebookSe lucrează pentru degajarea căilor de circulație și căilor pietonale la nivelul municipiului Botoșani. Împreună cu Poliția Locală am stabilit programul de intervenție și în orele următoare vom lua fiecare intersecție în parte, o vom decongestiona de zăpadă. Apelăm la cetățeni ca pe anumite străzi unde sunt multe mașini parcate, să ne lase la dispoziție suprafața în cauză, pentru a putea curăța strada așa cum trebuie. Într-o primă etapă vom pune zăpada colectată pe spațiile verzi, urmând a vedea dacă se va pune problema transportului zăpezii din oraș în afară”, a menționat Drelciuc.

Directorul Urban Serv a afirmat că nu au fost străzi închise în municipiu, însă s-a circulat în regim de iarnă. Societatea are în dotare șase utilaje de deszăpezire la corasabil și trei la trotuare.

 

loading...

Loading...

1 Comentariu

  1. Sofer spune:

    Demisia! O mica ninsoare și carosabilul parcă e patinoar. Material antiderapant ioc. Așteptam primavara. La sensurile giratorii e JALE.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*