Investițiile prioritare în municipiul Botoșani pe 2017, anunțate de Flutur

strazi municipiul Botosani
municipiul Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat care sunt investițiile prioritare în acest an. El a spus că finalizarea lucrărilor la Parcul Cornișa și la Teatrul ”Mihai Eminescu”, dar și realizarea cartierului de locuințe ANL din Șoseaua Iașului sunt cele mai importante. De asemenea, continuarea lucrărilor la locuințele sociale din cartierul Cișmea și reabilitarea unor străzi din periferii sunt alte obiective care vor fi atinse anul acesta.

like facebookUrmează o serie de alte provocări și lucruri așteptate de cetățeni, cum ar fi repararea străzilor și modernizarea străzilor din periferii, ajutorul nostru pentru o serie de cetățeni din municipiu care nu au utilități curente, și aici mă refer la cei care au probleme cu energia electrică în zona Cișmea, Doboșari, strada Pacea varianta CET . Sunt cetățeni care ne solicită extinderea rețelei de gaz metan, iar eu încerc să pun obiectivele cele mai importante”, a menționat Flutur.

Anchiziționarea Casei Ankele și autorizarea de securitate la incendiu a școlilor din municipiu sunt alte priorități ale municipalității în acest an.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *