Incredibil! O femeie a pus trei bărbaţi să îi bată soţul

bataie-in-stradaCaz incredibil petrecut în judeţul Botoşani unde o femeie a pus trei bărbaţi să îi bată soţul de faţă cu copii lor minori. Lavinia şi Doru Ciocoiu erau în proces de divorţ, bărbatul fiind plecat la muncă în străinătate. Se certau la telefon şi ori de câte ori se întâlneau.

S-a întâmplat la sfârşitul lunii mai 2015, când Doru Ciocoiu s-a întors în ţară şi a luat legătura cu soţia. Aceasta mergea cu maşina alături de cei doi copii şi trei prieteni, Samuil Iliuţă, Ovidiu Daniel Bărbosu şi Mihai Butnariuc. Din discuţii, Lavinia Ciocoiu a aflat unde este soţul ei, pe o  stradă din municipiul Dorohoi, şi a ajuns cu maşina acolo. Cei trei însoţitori ai săi s-au dat jos din maşină şi au început să îl lovească cu pumnii şi picioarele pe bărbat sub privirea soţiei şi ai copiilor. După ce i-au administrat corecţia fizică, agresorii s-au urcat în mașină şi au plecat, martorii evenimentului solicitând o ambulanţă. Victima a făcut plângere fiind deschis un dosar penal pentru violenţă în familie.

like facebookNevasta sa a ajuns să fie condamnată la şase luni de închisoare şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii pentru instigare la violenţă în familie. Doi dintre bătăuşi, Ovidiu Daniel Bărbosu şi Mihai Butnariuc au primit câte 6 luni, respectiv 4 luni de închisoare cu suspendare. În ceea ce îl priveşte pe al treilea agresor, instanţa a încetat procesul penal după retragerea plângerii victimei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *