Primarul Flutur, despre Eltrans: Dacă ar fi să trăiască din ceea ce culeg din bilete vândute, ar merge cu un tramvai

eltrans Subvenția dată de municipalitate pentru societatea Eltrans va crește anul acesta, în condițiile în care va fi majorat și salariul minim pe economie. Societatea primește o subvenție de peste 3 milioane lei, față de 1,8 milioane lei cât primea în 2012.

like facebookAnul acesta ar trebui să mai crească subvenția, pentru că cea mai mare parte din salariații Eltransului sunt la salariul minim pe economie. Acesta va crește cu 200 lei plus dările la stat. Ei dacă ar fi să trăiască din ceea ce culeg din bilete vândute, ar merge cu un tramvai”, a spus Flutur.

 

De altfel, conducerea Eltrans a primit o sarcină din partea reprezentanților Primăriei cu privire la activitatea pe care o va mai presta din 2018, odată cu implementarea proiectului de reabilitare a transportului în comun.

În momentul în care roata la tramvai s-a oprit, ei trebuie să găsească niște soluții tranzitorii de criză pentru salariați, ceea ce poate să însemne șomaj tehnic sau să încerce să preia o serie de activități, cum am propus la un moment dat, cum ar fi serviciul de parcări ca să mai găsim să facem ceva cu oamenii de acolo”, a menționat Flutur.

3 thoughts on “Primarul Flutur, despre Eltrans: Dacă ar fi să trăiască din ceea ce culeg din bilete vândute, ar merge cu un tramvai

  1. Oricum primaria trebuie sa sustina transportul locuitorilor in comun, pensionarii sunt subventionati de primarie iar in toata tara necesarul este acoperit de municipalitate in ceea ce priveste transportul in comun. Nu trebuie sa se mai umfle in pene primarul FLUTUR !

  2. O intreprindere care consuma banii publici ,ingreuneaza traficul,ne distruge suprafata de rulare.Ce cauta de ani de zile linia de tranvai de la Carfur,sau Liceul Economic ?!Chiar trebuie sa facem posturi de conducere intr-o societate falimentara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *