Guvernul Grindeanu ar putea avea în componenţă un ministru botoşănean

viorel-stefan-ministru-finanteUnul dintre miniştrii propuşi în Guvernul Grindeanu este originar din Botoşani. Este vorba despre propunerea pentru Ministerul Finanţelor Publice, Viorel Ştefan, de 62 de ani, care s-a născut în comuna Mitoc.

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Al.I. Cuza, devenind ulterior şi doctor în economie. În perioada 1980-1987 a fost economist, apoi şef serviciu la Întreprinderea de Navigaţie Fluvială NAVROM Galaţi. Apoi, în perioada 1991-1996 a deţinut funcţia de director.

like facebookTimp de 12 ani, până în 2008, a fost senator, iar în prezent este deputat. Este căsătorit şi are doi copii. Deţine un teren şi o casă în Galaţi precum şi un apartament în Bucureşti.

4 thoughts on “Guvernul Grindeanu ar putea avea în componenţă un ministru botoşănean

  1. poti sa te informezi putin inainte sa faci o afirmatie. Chiar daca in presa se scriu multe neadevaruri, din fericire, acest articol are un sambure de adevar. Viorel Stefan este botosanean , parintii lui au trait in municipiu si isi viziteaza periodic si constant fratele. Ba mai mult, daca mai scormonim in detalii, vom fi surprinsi sa aflam ca sprijinea mereu grupul PSD de la Bt – ma refer la vechile legislaturi. A se verifica 🙂

  2. lasa-ma frate, ca s-a nascut in botosani e una, a fi botosanean e altceva. e plecat de amar de ani de aici, lucreaza in galati de zeci de ani, terminati-o

  3. putem sa punem punct aici, deviem spre zone de interpretare „” ce inseamna a fi sau a nu fi botosanean”.
    botoșănean (Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a, 1998)
    BOTOȘĂNEÁN, -Ă, botoșăneni, -e, s. m., adj. 1. S. m. Persoană născută și crescută în municipiul sau județul Botoșani. 2. Adj., s. m. (Locuitor) din municipiul sau județul Botoșani. – Botoșani (n. pr.) + suf. -ean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *