Distribuitorul de gaz şi electricitate E.On Distribuție anunță că își schimbă numele

e.On moldovaE.ON Distribuţie România, primul distribuitor integrat de gaze naturale şi electricitate, funcţionează pe piaţă, de la 1 ianuarie 2017, sub o nouă denumire: Delgaz Grid, după parcurgerea unui amplu proces de rebranding care a presupus crearea şi promovarea unei noi identităţi vizuale.

Delgaz Grid porneşte la drum ca un jucător puternic pe piaţa energiei din România, păstrând valorile grupului E.ON, din care face în continuare parte, fără a exista efecte asupra activităţii sau organizării actuale a companiei.

like facebookSchimbarea denumirii a avut în vedere respectarea cerinţelor legislaţiei interne şi a celei comunitare care impune companiilor integrate din sectorul energiei să aplice o separare clară, inclusiv la nivel de identitate vizuală, între operaţiunile de furnizare şi cele de distribuţie, astfel încât să fie evitată orice confuzie între aceste activităţi din perspectiva consumatorului.

Delgaz Grid operează o reţea de gaze naturale în lungime de peste 21.600 km, respectiv o reţea de electricitate de peste 81.000 km care deservesc în total circa 3,1 milioane de clienţi şi acoperă judeţele din partea de Nord a României (Cluj, Bistriţa Năsăud, Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Timiş, Arad, Bihor, Caraş-Severin, Hunedoara, Mureş, Sibiu, Alba, Harghita, Iaşi, Botoşani, Vaslui, Suceava, Neamţ, Bacău).

 

loading...

3 Comentarii

 1. Maria spune:

  Schimbarea denumirii in altceva reprezinta un praf in ochii bietilor consumatori romani. EON a vazut ca romanii se cam impotrivesc mofturilor lor de umflare nemasurata a profitului si acum o dau la intors, constituind o noua firma. Mai mult decit atit, ne atentioneaza ca ei utilizeaza o retea de nu stiu cite mii de km. Retelele cu pricina sunt ale statului roman si orice societate de distribuire a energiei si gazului are dreptul sa o utilizeze. Ajunge cu jaful multinationalelor!

  Răspunde
 2. Ooo spune:

  Maria, intradevar nu te opreste nimeni. De ce nu adminstrezi chiar tu reteaua de distributie a energiei electrice sau a gazelor naturale.

  Răspunde
 3. Gicu spune:

  Jaf pe fatza!
  Folosesc infrastructura lui Ceausescu fara sa faca nici o investitie si fara nici o obligatie,doar mulg!!Iar energia electrica furnizata lasa mult de dorit!Exista localitati in Romanika care,datorita fluctuatiilor(caderilor) de tensiune multe aparate electrocasnice(frigidere,tv,calculatoare) sau ars;fara ca EON sa se faca responsabil sau sa-si ceara scuze!Aparate electrocasnice ptr care contribuabilii au facut eforturi financiare deosebite.
  Romanika te iubesc !!

  Răspunde

Lăsați un comentariu

*