VIDEO & FOTO Primar pe punctul de a fi linșat. Sute de oameni au cerut demisia. Jandarmii au intervenit

protest-la-corni-impotriva-primarului-botosaniSituație cu totul și cu totul neobișnuită în prima zi din 2017 într-o comună din județul Botoșani, acolo unde sute de oameni, printre care și zeci de tineri mascați, au protestat în fața casei primarului.

Totul s-a întâmplat la Corni, după ce primarul Dorel Dorneanu a refuzat să susțină și să organizeze tradiționalele obiceiuri de iarnă, mai ales că în campania electorală a promis acest lucru.

Localnicii se plâng că din cauza primarului de Corni se pierd tradițiile, care durează de sute de ani.

Nemulțumiți de atitudinea primarului, localnicii s-au adunat în centrul satului și au mers în marș spre casa primarului. După cer l-au huiduit, oamenii au pus manele și i-au cerut demisia.

like facebookDomnule primar, dacă urătura nu ți-a plăcut, poate își plac mai mult manelele. Sfatul nostru este să îți dai demisia, pentru că ești o rușine pentru satul ăsta și nu meriți nici bună ziua”, a spus unul dintre protestatari.

Sătenii au fost potoliți de jandarmi pentru a nu intra în curtea primarului și în casa acestuia.

 

 

 

protest-la-corni-impotriva-primaruluiprotest-la-corni-impotriva-primarului-botosani

3 thoughts on “VIDEO & FOTO Primar pe punctul de a fi linșat. Sute de oameni au cerut demisia. Jandarmii au intervenit

  1. Traditiile romanesti nu sunt cele pe care le sustin betivii si lenesii mascati cu masti din china,un pastrator adevarat de datini si obiceiuri nu se ascunde dupa o masca de canibal,nu cutreierasatul cu coasa in spinare ,merge cu uratul isi scoate masca ,da mana cu gazda,daca este primit bine ,daca nu vine frumos la anu,cei care se prezinta drept pastratori de traditii,datini si obiceiuri,sunt lenesii satelor,care stau tot anul la crasme si acum asteapta pomana ,se dau buni in spatele mastilor cumparate( habar n-au ce este o masca),oamenii civilizati petrec cumpatat sarbatorile de iarna,se respecta intre ei ,nu urla pe la primarie dupa bani si rachiu.Sa urlati bine cand cereti de munca ,desi nu prea cred,la cate activitati de voluntariat v-ati prezentat,cate actiuni de ajutorare voluntara a batranilor ati facut,putorilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *