Accident cu victimă. Un tânăr de 26 de ani a intrat cu mașina într-o căruță

accident masina cu caruta oraseni deal 3O mașină condusă de un tânăr de 26 ani a intrat într-o căruță, vineri seară. P.I., din oraşul Darabani, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional D.N. 29A, a lovit în partea din spate un atelaj hipo nesemnalizat, care se deplasa pe acelaşi sens, condus de P.I. de 65 de ani, din oraşul Darabani.

like facebookÎn urma impactului a rezultat rănirea conducătorului atelajului hipo, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean Botoşani.

Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

 

3 thoughts on “Accident cu victimă. Un tânăr de 26 de ani a intrat cu mașina într-o căruță

  1. Caruta nesemnalizata iar soferul cercetat pentru „vatamare corporala din culpa”. Adica dupa ce ai paguba (pe care n-o mai recuperezi vreodata) te mai vezi si tarat pe drumuri, ca doar asa e legislatia la noi…

  2. Cum soferul cercetat pentru ,,vatamare corporala din culpa” ??? dar CIOBANUL pe DN ce cauta, mai ales noaptea ???Legi de CACAT !!!!

  3. exact…”vatamare corporala din culpa”:)))….e la fel cand un dobitoc traverseaza strada in fuga prin loc nepermis si fara sa se asigure,iar soferul e cercetat pentru vatamare corporala din culpa…a cui culpa???? Asta e Romania dupa 10 ani de m*U.E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *