Prima întâlnire transnaţională în cel de-al treilea proiect Erasmus + derulat de Şcoala Gimnazială Nr.1 Vârfu Câmpului

proiect-erasmus-scoala-varfu-campuluiÎn perioada 12 -14 decembrie, o echipă de la Școala Gimnazială nr. 1 Vârfu-Câmpului, formată din prof. Dănuț Huțu, coordonator de proiect, prof. Gianina Butescu și prof Maria-Carmen Olariu şi prof. Corina –Daniela Apetrea , a participat la prima întâlnire transnațională din cadrul proiectului Erasmus +, finanțat de Comisia Europeană prin  Agentia Natională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației si Formării Profesionale, “Let s play outside”, în Italia , la Montopoli Val dArno. La întâlnire au participat toate cele 5 țări partenere în proiect: Turcia (ţara coordonatoare), România, Portugalia, Italia (ţara gazdă) şi Letonia.

Proiectul se concentrează pe ideea de a utiliza noi metode aplicate în afara sălii de clasă , metode prin care elevii să învețe mai ușor și cu mai mult drag. În cele 3 zile de lucru partenerii de proiect au stabilit datele următoarelor mobilități , au avut întâlniri cu elevii și profesorii din școala gazdă precum și cu autoritățile locale din Montopoli Val dArno . De asemenea aceștia au ales logo-ul proiectului și au discutat despre sarcinile pe care fiecare partener de proiect le are de îndeplinit.

Următoarea întâlnire din cadrul proiectului care se va derula în următorii 2 ani va avea loc în Portugalia unde Școala Gimnazială nr. 1 Vârfu-Câmpului va fi reprezentată de 5 elevi și 3 profesori.

One thought on “Prima întâlnire transnaţională în cel de-al treilea proiect Erasmus + derulat de Şcoala Gimnazială Nr.1 Vârfu Câmpului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *